Niinpä niin. Olen blogi-addikti. Minulla on erilaisia blogeja nyt yhdeksän. Tämän lisäksi siis kahdeksan. Jokainen niistä on eri paikassa ja niillä on eri tarkoituksia. Neljä blogeista on perustettu foorumeiden yhteyteen ja ne ovat vain kyseisten foorumien jäsenten luettavissa. Kaksi näistä on suomeksi ja kaksi englanniksi. Loput blogit ovat kaikki suomeksi ja yleisesti nähtävillä. Ne ovat varsinaisia päiväkirjojani. Yksi on tarkoitettu hieman runollisempaan kirjoitukseen ja loput ihan vain yleisblogeiksi.

Tämä blogi toimii salanimelläni. Raina. Muissa paikoissa liikun muilla nimellä ja ne nimet ovat kaikkien tuttujeni tiedossa. He siis pystyvät myös lukemaan päiväkirjojani sekä foorumipostejani. Rainasta kukaan ei kuitenkaan tiedä mitään. Voin siis olla vaikka sinun paras ystäväsi. Etkä sinä tiedä asiasta mitään.

Tänne voin vuodattaa ne asiat, joita en kehtaa sanoa muualla, koska pelkään jääväni kiinni. Olen pari kertaa jänyt kiinni, eivätkä seuraukset ole koskaan olleet erityisen hyvät. Ehkä tällainen siis on ihan kätevä.  

Niinpä niin. Lopetan tämän horisemisen tähän ja lähden syömään. Sommoro.